Cinci pasi pentru a realiza schimbari pozitive de durata

Cum sa realizati schimbari pozitive de durata

Cheia Succesului - Faceti ceea ce va place

In acest articol va voi prezenta 5 pasi simpli care va vor ajuta sa renuntati la obiceiurile proaste si sa realizati schimbari pozitive, de durata. Am descoperit aceasta formula in cartea lui Tony Robbins - Descopera forta din tine, formula care pe mine m-a ajutat sa renunt la cateva obiceiuri foarte neplacute. Adevarul este ca schimbarile nu sunt de niciun folos daca nu sunt schimbari de durata. Iar pentru a realiza o schimbare de durata trebuie sa asociem ideea de suferinta cu vechile noastre obiceiuri si cea de placere cu noile obiceiuri.

Pasul 1: Notati 4 masuri pe care trebuie sa le luati

Mai intai trebuie sa notati 4 masuri pe care trebuia sa le luati mai demult si din diverse motive ati amanat. Este usor sa gasim motive pentru care sa nu facem un numit lucru, insa, daca dorim cu adevarat sa realizam ceva in viata, trebuie sa facem toate lucrurile la timpul lor si sa scapam de obiceiul acesta al amanarii.

Va recomand sa notati separat pe cate o foaie de hartie fiecare obicei pe care doriti sa-l schimbati. Pentru inceput, puteti incepe cu niste obiceiuri care sunt mai usor de schimbat, pentru a avea sanse mai mari de reusita, insa, daca sunteti o persoana cu o vointa foarte puternica, puteti alege sa schimbati cele mai urate 4 obiceiuri de care doriti sa scapati.


Citeste articolul intreg despre Cinci pasi pentru a realiza schimbari pozitive de durata...
 

0 comentarii