Ganditi in stil mare

Toti oamenii de succes gandesc in stil mare

Cheia Succesului - Ganditi in stil mare

Astazi vom discuta despre una dintre cele mai importante trasaturi ale oamenilor de succes. In ultimele articole am prezentat doua astfel de trasaturi definitorii ale liderilor, perspectiva pe termen lung si increderea in sine. Astazi vom continua cu o a treia trasatura esentiala si anume, toti oamenii de succes gandesc in stil mare.

Citatul meu preferat ii apartine lui Donald Trump, care spune ca "Din moment ce oricum gandesti, gandeste in stil mare" (en.: "As long as you're going to be thinking anyway, think big"). Problema majoritatii dintre noi este aceea ca in general avem o gandire limitata si foarte rar ne permitem sa gandim in stil mare.

De fapt, acesta este unul din secretele oamenilor de succes. Ei intotdeauna gandesc in stil mare si rare ori se limiteaza sau se multumesc cu mai putin. Si avand in vedere ca "devenim ceea ce gandim", nu-i de mirare ca cei care se gandesc numai la succes, obtin succesul, iar cei care se tem de saracie si incearca sa o evite, saracesc si mai tare.


Citeste articolul intreg despre Ganditi in stil mare...

0 comentarii