Puterea subconstientului

Puterea subconstientului

Cheia Succesului - Puterea subconstientului

Probabil ati auzit foarte mult in ultima vreme discutandu-se despre puterea subconstientului. Insa ce reprezinta de fapt subconstientul? Foarte putini oameni pot sa-l defineasca sau sa vorbeasca despre el si aceasta se datoreaza faptului ca subconstientul nu se vede, nu se atinge, nu se poate percepe prin niciunul din cele 5 simturi si de aceea notiunea de subconstient este greu de definit.

De exemplu, aceeasi situatie o intalnim si in cazul Legii Atractiei. Deoarece nu se poate percepe, este greu de acceptat de unele persoane. Insa Bob Proctor vine cu un argument foarte interesant, in prima parte a documentarului "Secretul". Faptul ca nu putem observa un anumit lucru cu ajutorul celor 5 simturi, nu inseamna ca trebuie sa negam existenta sa.

Puterea extraordinara a subconstientului tau - Joseph Murphy

Joseph Murphy a scris o carte foarte interesanta, intitulata "Puterea extraordinara a subconstientului tau". In aceasta carte, autorul prezinta metode practice prin care putem folosi puterea subconstientului pentru a obtine prosperitate, pentru a dobandi succesul, legatura dintre subconstient si miracolele somnului, cum ne putem folosi de puterea subconstientului pentru a deveni mai fericiti, pentru a avea relatii mai bune cu cei din jur si pentru a inlatura teama.


Citeste articolul intreg despre Puterea subconstientului...

0 comentarii