Faceti ceea ce va doriti cu adevarat

Faceti ceea ce va place

Cheia Succesului - Faceti ceea ce va place

In articolul precedent am inceput sa discutam despre autodisciplina si am ales ca punct de start definitia autodisciplinei data de Brian Tracy: "autodisciplina inseamna sa faceti ceea ce trebuie sa faceti, atunci cand trebuie sa faceti, fie ca va place sau nu".

A mai ramas de discutat ultima parte, careia i-am dedicat un articol separat deoarece sunt mai multe de zis si de explicat si trebuie lamurite anumite aspecte. Ultimul pas presupune sa faceti ceea ce trebuie, fie ca va place sau nu. Asta pare in contradictie cu ceea ce am spus in alte articole, si anume ca trebuie sa faceti ceva ce va doriti cu adevarat, ceva ce va place. Insa, adevarul este ca in viata va trebui sa facem si lucruri care nu ne fac o deosebita placere, cel putin la inceput. Dar retineti faptul ca realizarea unor obiective marete presupune si compromisuri.

Partea frumoasa este ca atunci cand va doriti ceva cu adevarat, ati face orice este nevoie pentru a obtine acel lucru. Si pe masura ce faceti acele lucruri, incet, incet incepe sa va placa ceea ce faceti. Si apoi veti continua sa faceti ceea ce va place si va va place ceea ce faceti. Astfel, chiar daca la inceput vor fi unele lucruri care nu va plac in mod deosebit, ganditi-va la satisfactia pe care v-o va oferi indeplinirea obiectivului propus si in acest mod veti trece la actiune si, cel mai probabil, va incepe sa va placa ceea ce faceti.


Citeste articolul intreg despre Faceti ceea ce va doriti cu adevarat...
 

0 comentarii