Formula succesului absolut

Patru pasi pentru succes

Cheia Succesului - Formula succesului absolut

Rasfoiam astazi printre niste dosare in care tin conspectele programelor si cartilor de dezvoltare personala pe care le-am citit si ascultat in ultimii ani si am dat peste niste foi pe care notasem cateva din ideile care mi-au placut din cartea lui Tony Robbins, Descopera forta din tine.

Daca nu ati citit aceasta carte, v-o recomand cu caldura. Este o carte extraordinara, ce contine foarte multe informatii, sfaturi si exercitii utile si practice, pe care le puteti aplica imediat si ale caror rezultate le puteti observa inca din prima zi. Este una dintre cele mai complexe carti de dezvoltare personala, cuprinzand foarte multe domenii, precum sistemul de convingeri, valori si principii, concentrarea fortelor, metode de modelare a vietii si multe altele.

Insa, nu am de gand sa fac o prezentare a cartii in acest articol (probabil intr-un articol viitor), ci as vrea sa va prezint Formula Succesului Absolut pe care o recomanda Tony Robbins in aceasta carte. La fel ca toate tehnicile si principiile dezvoltarii personale, aceasta formula este una simpla, insa, daca o veti aplica, cu siguranta va va schimba viata.


Citeste articolul intreg despre Formula succesului absolut...
 

0 comentarii